Naar hoofdcontent

Sportdag Zuidflank in Rheden

Jongetje  tennis

Sportdag voor alle basisschoolkinderen in Rheden, De Steeg en Ellecom. Kinderen kunnen kennis maken met sportverenigingen en gekoppeld aan het thema Koningsspelen!

Sportdag Zuidflank Rheden met het thema Koningsspelen

Vorig schooljaar hebben de sportverenigingen op de Zuidflank en Sport in Rheden de krachten gebundeld en een sportdag georganiseerd voor basisschool De Holtbanck in Rheden. Dit was een groot succes: reden genoeg om deze sportdag opnieuw te organiseren en meer kinderen uit Rheden en omgeving van deze geweldige dag te laten genieten!

Doel:

Het doel van de sportdag is om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met verschillende sporten en alle sportverenigingen in de omgeving. Op deze manier kunnen de kinderen ontdekken welke sport hen het meeste aanspreekt en welke vereniging het beste bij hen past. Daarnaast hopen we ook dat de sportdag bijdraagt aan een gezonde levensstijl en het bevorderen van sportparticipatie onder de jeugd.

Wanneer:

Op vrijdag 26 oktober tijdens de Koningsspelen.

Ben jij opa/oma, buurman/buurvrouw of een ouder die graag wil komen kijken? Dat kan! Je bent van harte welkom op sportpark Zuidflank in Rheden.