Naar hoofdcontent
Uitroepteken

24, 25 en 26 juni is Openluchtbad Rheden vanaf 13.00 uur geopend

Leefstijl verbeteren

Adobe Stock 296403644

Wil jij je leefstijl veranderen? Je gezonder en fitter voelen? Of je nu jong of oud bent, wij helpen je met tips en adviezen zodat je weer lekker in je vel gaat zitten en je goed voelt.

Gezond Onderweg
(0-19 jaar)

GO! betekent Gezond Onderweg en daarbij willen we je graag helpen. GO! is bedoeld voor kinderen (0-19 jaar) met overgewicht en obesitas. Wij helpen jou om samen met je familie een gezonde leefstijl te krijgen. Dit doen we door tips en adviezen te geven over gezonde voeding, bewegen, slaap en ontspanning. We kijken samen wat voor jou haalbaar en uitvoerbaar is. En natuurlijk niet onbelangrijk: we willen je helpen zodat je weer lekker in je vel gaat zitten en je goed voelt.


Werken aan een gezonde leefstijl
(18+ jaar)

Afvallen? Een gezonder leven? Meer bewegen? Met de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) werk je aan een gezonde leefstijl. In een groep werk je aan gezonde voeding en voldoende bewegen. Professionals op het gebied van sport, voeding en leefstijl helpen je daarbij! Met groepsbijeenkomsten en één-op-één gesprekken zorg je ervoor dat je lekker in je vel zit.

Gratis deelname aan de GLI wordt vergoed uit de basis-zorgverzekering. Je kunt deelnemen als je:

  • 18+ jaar bent
  • Gemotiveerd bent om aan je leefstijl te werken
  • Overgewicht hebt
  • Voor deelname heb je een verwijzing van de huisarts nodig.
Adobe Stock 471044775