Naar hoofdcontent
Uitroepteken

Aangepaste openingstijden: zaterdag 10 juni en zondag 11 juni van 09.00 - 18.00 uur & dinsdag 13 juni, woensdag 14 juni en donderdag 15 juni van 07.00 tot 8.30.

Voor verenigingen

VRA20211204093123 SC Rheden 2228

Sport In Rheden maakt zich sterk voor sportverenigingen in de gemeente Rheden. We zijn er om jouw vereniging te adviseren en te ondersteunen op maatschappelijk, bestuurlijk, technisch en operationeel vlak. Ons doel is het versterken van de vitaliteit van de sportverenigingen en de onderlinge samenwerking. Heb je vragen? We staan voor je klaar.

Verenigingsondersteuning


Verenigingen kunnen bij Sport in Rheden terecht voor verenigingsondersteuning. Wij adviseren sportverenigingen en geven onder andere ondersteuning bij en informatie over:

  • Samenwerkingen met andere sportclubs en organisaties
  • Subsidiekansen
  • Vernieuwen van je sportaanbod
  • Sportakkoord (services)
Sport Akkoord Rheden Rozendaal kleur CMYK Sport Akkoord NL

Sport- en Beweegakkoord Rheden/Rozendaal


Ruim 75 partners hebben in juni het Sport- en beweegakkoord Rheden & Rozendaal ondertekend. Sportverenigingen, sportscholen, beweegclubs, onderwijsinstellingen, zorgverleners, welzijnsorganisaties, bedrijven en betrokken inwoners werkten de afgelopen maanden samen aan het akkoord. Het akkoord bestaat uit concrete ideeën en plannen met als doel om zoveel mogelijk inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal aan het sporten en bewegen te krijgen.

Nog vragen? Ik help je graag verder!

Rick
Rick Verdouw Coördinator Zwembaden & Sportstimulering