Naar hoofdcontent
Uitroepteken

24, 25 en 26 juni is Openluchtbad Rheden vanaf 13.00 uur geopend

Voor verenigingen

VRA20211204093123 SC Rheden 2228

Sport In Rheden maakt zich sterk voor sportverenigingen in de gemeente Rheden. We zijn er om jouw vereniging te adviseren en te ondersteunen op maatschappelijk, bestuurlijk, technisch en operationeel vlak. Ons doel is het versterken van de vitaliteit van de sportverenigingen en de onderlinge samenwerking. Heb je vragen? We staan voor je klaar.

Verenigingsondersteuning


Verenigingen kunnen bij Sport in Rheden terecht voor verenigingsondersteuning. Wij adviseren sportverenigingen en geven onder andere ondersteuning bij en informatie over:

  • Samenwerkingen met andere sportclubs en organisaties
  • Subsidiekansen
  • Vernieuwen van je sportaanbod
  • Sportakkoord (services)
Sportakkoord logo

Sport- en preventieakkoord Rheden/Rozendaal

Heb je een goed idee om je vereniging of buurt gezonder, socialer en sportiever te maken, maar heb je daar geld of hulp bij nodig? Dan zit je hier goed.

Werken aan een gezond, sociaal en sportief Rheden en Rozendaal? Dat doen we samen! Vanuit de gemeenten Rheden en Rozendaal is er geld beschikbaar om goede initiatieven een financiële zet in de rug te geven. Dat doen we vanuit het Sport- en Preventieakkoord.

Aanvragen is heel makkelijk: je vult het digitale aanvraagformulier in en vervolgens wordt jouw aanvraag beoordeeld door de kerngroep. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, dan ontvang je het geld op je rekening en kun je van start.

Nog vragen? Ik help je graag verder!

Rick
Rick Verdouw Coördinator Zwembaden & Sportstimulering