Naar hoofdcontent
Uitroepteken

Aangepaste openingstijden: zaterdag 10 juni en zondag 11 juni van 09.00 - 18.00 uur & dinsdag 13 juni, woensdag 14 juni en donderdag 15 juni van 07.00 tot 8.30.

Werken bij

Buitenbad

Beheerder Openluchtbad Rheden

Wij zoeken een
Beheerder Openluchtbad Rheden
Sport in Rheden beheert en exploiteert een tweetal gemeentelijke zwembaden te weten een binnenbad het Biljoenbad in Velp en het Openluchtbad Rheden. Tevens beheren we verschillende sportaccommodaties. We hebben dan ook een grote variatie aan doelgroepen en activiteiten die we binnen onze accommodaties verwelkomen.

Op dit moment zijn we op zoek naar een flexibele en breed inzetbare collega die, samen met de overige medewerkers, een bijdrage levert om de doelstellingen van het team Sport in Rheden te realiseren. Jouw hoofdtaak is het dagelijkse management van het Openluchtbad en het aansturen van het team lifeguards. Het gaat om vacature van 24 uur met mogelijke uitloop tot fulltime.

Accent van inzet van de beheerder Openluchtbad Rheden is gericht op:

 • Aansturen lifeguards
 • Aansturen dagdagelijkse taken
 • Borgen samenwerking uitbater sportkantine
 • Planning medewerkers en schoonmaak
 • Wekelijkse afstemming coördinator zwembaden
 • Borgen wet en regelgeving
 • In de wintermaanden word je ingezet als sporthalbeheerder in het Biljoenbad

Wie ben jij?
Als beheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en aansturen van het badpersoneel van het Openluchtbad. Je bent in staat om anderen op een positieve manier te coachen. Je zoekt de verbinding en de samenwerking, kunt taken delegeren en springt waar nodig bij. Je bent communicatief vaardig en gaat besluitvaardig en doortastend te werk, waarbij je je team en collega’s niet uit het oog verliest. Je kunt soepel omgaan met diverse belangen van groepen, onze badgasten en vrijwilligers. Je staat open voor feedback en hebt hart voor de organisatie. Je bent sportief, gastgericht, representatief en daarnaast ook ondernemend en innovatief. De kernwaarden klantgericht, betrokken, samenwerken en resultaatgerichtheid zijn je op het lijf geschreven. Je bent bekend met de dynamiek van de branche en bent bereid je inzet en aanwezigheid hierop af te stemmen.


Wat bieden wij jou?
Een organisatie die in beweging is. Een afwisselende en uitdagende baan in een leuk team met werkzaamheden op verschillende locaties. Je wordt in de gelegenheid gesteld om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Maximum salaris van € 2.874,00 per maand voor 36 uur per week (functieschaal 5).

 • Een afwisselende functie van 24 uur met mogelijke uitloop tot fulltime binnen een organisatie die volop in beweging is;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO gemeente Rheden. Afhankelijk van je ervaring en opleiding wordt de functie in schaal 5 gewaardeerd;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met IKB budget van 17,05%;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht, bij gebleken geschiktheid, een vast dienstverband;

Procedure:

Solliciteren kan alleen via www.werkeningelderland.nl.
De vacature staat open tot 27 februari 2023 maar… interessante kandidaten worden eerder uitgenodigd voor een kennismaking. Als hier een goede match uit komt kan dit betekenen dat de vacature eerder sluit. De gesprekken vinden plaats in de week van 1 maart.


Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Rick Verdouw via telefoonnummer 06-25767650.
Als je werkt bij de gemeente Rheden is een verklaring omtrent gedrag verplicht.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.