Naar hoofdcontent
Uitroepteken

24, 25 en 26 juni is Openluchtbad Rheden vanaf 13.00 uur geopend

Welkom in Openluchtbad Rheden

Openluchtbad Rheden, het verwarmd zwem- en recreatiebad, (21 graden) biedt zwemplezier voor jong en oud. Openluchtbad Rheden bestaat uit drie zwembaden: het wedstrijdbad, het familiebad en een peuterbad.

Koop hier je toegangsbewijs voor Openluchtbad Rheden

Hieronder kan je een toegangsbewijs kopen en direct online afrekenen.

Wedstrijdbad

Het wedstrijdbad is 40x18 meter en heeft een diepte van 1.40 meter oplopend tot 2.10 meter. Aan het wedstrijdbad zit een duikbassin met twee verschillende duikplanken. In het wedstrijdbad kan je heerlijk baantjes trekken of van de 40 meter lange glijbaan roetsjen. Zwemdiploma A is verplicht in het wedstrijdbad en bandjes zijn niet toegestaan.

Familiebad

Het familiebad van 35x24 meter loopt van 0.30 tot 0.90 meter diepte en heeft een speelelement en een kleine glijbaan. Heerlijk om daar met het hele gezin te ontspannen en in te spelen.

Peuterbad

Voor de allerkleinsten is er een peuterbad om lekker te spelen en te spetteren.

Ligweide en speelweide

Rondom het zwembad ligt een grote ligweide met veel zon- en schaduwplekken. Ook staan er genoeg picknicktafels om samen lekker te lunchen. Ben je even uitgezwommen dan kun je een potje voetballen, volleyballen of springen op de airtrampoline.

Horeca

Na het zwemmen dorst of lekkere trek? De horeca beschikt over een ruim assortiment.

Openluchtbad Rheden is centraal gelegen en makkelijk te bereiken.

IJsselsingel 7
6991 ZP Rheden
026 497 6391
sportinrheden@rheden.nl

Bereikbaarheid

Op zeer drukke dagen zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Wil je weten of het bad open is? Bekijk dan goed onze website of social media van Sport in Rheden.

Parkeren

Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van het grote parkeerterrein bij Openluchtbad Rheden. Uitsluitend parkeren op de gemarkeerde parkeerplekken, het is niet toegestaan om op de stoep of voor uitritten te parkeren.

Fiets

Wij adviseren bezoekers om, met name op zomerse en drukke dagen, zoveel mogelijk op de fiets te komen. Openluchtbad Rheden beschikt over een fietsenstalling.

Openbaar vervoer

Het treinstation van Rheden bevindt zich op circa 1.5 kilometer afstand van het zwembad.