Naar hoofdcontent
Uitroepteken

24, 25 en 26 juni is Openluchtbad Rheden vanaf 13.00 uur geopend

Side events op zondag 23 juni

Jongetje op fiets

Beleef het Nederlands kampioenschap wielrennen en alle side-events in de gemeente Rheden

De beloften, vrouwen en mannen starten vanaf de Markt in Arnhem en rijden richting Posbank, waar ze een aantal rondes afleggen. Terug in Arnhem rijden ze meerdere lokale rondes om te finishen voor het Watermuseum aan de Zypendaalseweg. In de gemeente Rheden zijn drie locaties waar side events georganiseerd worden voor kinderen en supporters.

  1. Schietbergseweg in Rheden
    Bij de Schietbergseweg in Rheden kan je de start van de klim richting de Posbank bekijken. Er is ruimte om hier te fietsen, steppen en crossen over een parcours. Wij zorgen voor een aantal fietsen maar neem ook vooral je eigen fiets mee want die kan je bij ons pimpen.
  2. De Overtuin in Velp
    De route loopt dwars door het centrum van Velp. Bij De Overtuin in Velp kan je je eigen fiets pimpen, knutselen, stunten met stepjes, skates en crossen op van alles op wieltjes. De terrassen van de ijswinkels zijn gewoon geopend en tussendoor kan je de wielrenners voorbij zien komen.
  3. Rozendaalselaan in Rozendaal
    Ook in Rozendaal kan je genieten van het NK wielrennen en diverse side-events. Op het terras van meneer Pos zijn er mogelijkheden om met divers rollend materieel speels zelf te bewegen. Op een deel van de Rozendaalselaan in Rozendaal wordt een slalomparcours gemaakt voor meerpersoonssteps, eenwielers en andere fietsen. Muziek wordt afwisselend verzorgd door de Koninklijke Rozendaalse Kapel en meneer Pos.

Programma

Tussen 11.00 en 15.00 uur beleef je de side events van NK wielrennen in de gemeente Rheden. Kom langs en doe mee!