Naar hoofdcontent

Sport & spel middag voor kinderen uit Rozendaal en Velp op 22 juni

15-06-2022
2 minuten leestijd
Flyer Bewegen voor het goede doel

Bedwing jij de rodeostier? Sjees jij als snelste door de mega stormloopbaan? Zit jij het langst op de sweeper? Wij dagen jou uit om je te wagen aan meer dan tien attracties en spellen op woensdagmiddag 22 juni van 14.00 tot 16.30 uur op het grote grasveld naast Kasteel Rosendael (‘de Boomgaard’) in Rozendaal.

Deze middag is een initiatief van kinderburgemeester Alena Martens voor alle kinderen uit Rozendaal (en Velp!) in groep 3 t/m 8 en wordt mede mogelijk gemaakt door Incluzio, jeugd- en jongerenwerk Rheden-Rozendaal.

Stempelkaart te koop: opbrengst voor het goede doel

Van 6 tot en met 21 juni is een stempelkaart voor € 3,- te koop op IKC Dorpsschool Rozendaal. Op de dag zelf koop je de stempelkaart eenvoudig via een QR code bij de Boomgaard, naast Kasteel Rosendael. Dat geld is niet voor de gemeente of Incluzio (jeugd- en jongerenwerk). Alle opbrengsten gaan naar het goede doel ‘Kinderen in Nood’, dat vooral kinderen in Oost-Europese landen helpt met hulpgoederen en ontwikkelingsprojecten. Dus meer geven dan € 3,- mag ook. De opbrengst wordt aan het einde van de middag bekend gemaakt.

Voor ouders en verzorgers Op het terras kunt u genieten van koffie, thee en gebak. Hiervoor vragen wij een vergoeding die ook weer ten goede komt aan ‘Kinderen in Nood’. Dus neem jullie (klein)kinderen mee en draag bij aan dit goede doel.

Vrijwilligers Om dit evenement goed te laten verlopen zijn wij nog op zoek naar volwassen vrijwilligers. Vind jij het leuk om een attractie te beheren, suikerspinnen te draaien of kinderen te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur een e-mail naar mbouraarassi@incluzio.nl en meld je aan.

Sponsoren Enkele aantal attente sponsoren hebben zich al gemeld om dit mooie evenement te ondersteunen. Wilt u ook bijdragen aan dit evenement? Neem dan contact met ons op om uw ideeën te bespreken. Wij verwelkomen elke vorm van ondersteuning in natura, of het nu eten, drinken, muziek, versiering of prijsjes voor de kinderen zijn.