Naar hoofdcontent

Sport in Rheden is voor het Biljoenbad in Velp op zoek naar een medewerker verhuur en administratie

13-06-2022
3 minuten leestijd
Vacature website 960x675 1574678971

Sport in Rheden is voor het Biljoenbad in Velp op zoek naar een

Medewerker Verhuur en Administratie

voor 24 uur per week

Sport in Rheden is onderdeel van de afdeling Samenleving van de gemeente Rheden. Wij beheren en exploiteren de gemeentelijke Sportaccommodaties. Dit betreft zwembaden, sporthallen, gymzalen en sportvelden. Daarnaast stimuleert Sport in Rheden inwoners om in beweging te komen en te blijven. Het team Sport in Rheden bestaat uit circa 28 medewerkers. Voor het bedrijfsbureau van Sport in Rheden zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. Het bedrijfsbureau bestaat uit 2 personen en is verantwoordelijk voor een zeer gevarieerd takenpakket. Jij gaat hier samen met de senior medewerker bedrijfsvoering, invulling aan geven.

Dit ga je doen?

Het betreft een uitdagende en veelzijdige functie. Je verricht onder andere taken op het gebied van verhuur en planning van de gemeentelijke sportaccommodaties en het invoeren van reserveringen in het verhuursysteem . Daar hoort ook de facturering en de administratie afhandeling bij. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en verenigingen zowel telefonisch als per mail. Vragen die via de website binnenkomen beantwoord je of je zet ze door naar de juiste collega. Je maakt jaarlijks het gymnastiekrooster van de basisscholen. Je werkt daarbij nauw samen met, en onder begeleiding van, de senior medewerker bedrijfsvoering.

Soms zul je ook worden ingezet bij de receptie/horeca van het Biljoenbad wanneer de omstandigheden dat noodzakelijk maken.

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven collega en je hebt een frisse blik. Je bent klant en resultaatgericht, punctueel en accuraat[EBS1] . Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je toont lef en bent ondernemend.

Geen dag is bij Sport in Rheden hetzelfde, je werkt in een zeer dynamische omgeving. Een grote mate van flexibiliteit is dan ook een voorwaarde voor het goed kunnen vervullen van deze functie.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je kunt werken met programma’s WORD en EXCEL.

Ervaring in een (bij voorkeur) vergelijkbare functie is een pré..

Wat bieden wij?

Een afwisselende en uitdagende baan in een leuk team. Maximum salaris van €2.874.- bruto per maand voor 36 uur per week (functieschaal 5). De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Je krijgt een tijdelijk contract van een jaar met de intentie om dit daarna om te zetten naar een vast contract.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Cathy Driessen, senior medewerkster bedrijfsvoering via 06 521 69 913 (ma t/m do) of via de mail: c.driessen@rheden.nl.

Solliciteer!

Solliciteren doe je uitsluitend via www.werkeningelderland.nl.

De sluitingsdatum is 26 juni 2022. De gesprekken vinden plaats op woensdag 29 juni of donderdag 30 juni 2022. Een eventueel afrondend gesprek (arbeidsvoorwaarden) zal daarna plaatsvinden in de week van 4-8 juli.