Naar hoofdcontent

Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn weer terug in schooljaar 2023/2024

15-05-2023
Tafeltennis 2331

Beste sport- of cultuuraanbieder,

Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn weer terug in Rheden! Dat betekent dat duizenden kinderen in de omgeving de kans krijgen om jouw aanbod te ontdekken. Maar daarvoor moet je natuurlijk wel meedoen! In deze brief vertellen we je meer!

OVER SJORS SPORTIEF & SJORS CREATIEF

In meer dan 100 gemeenten krijgen basisschoolleerlingen de kans om kennis te maken met een breed scala aan sport- en cultuuraanbod bij hen in de buurt, dankzij Sjors Sportief & Sjors Creatief. Dit is niet alleen belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen, maar biedt ook kansen voor jouw organisatie. Uit ervaring blijkt namelijk dat maar liefst 15% van de kinderen na de kennismaking lid wordt. Dus waar wacht je nog op? Meld je gratis aan op www.rhedenontdekt.nl, voeg eenvoudig jouw activiteit toe onder het juiste project en bied de kinderen een geweldige kennismaking!

HET PROGRAMMA IN RHEDEN

Vanaf nu tot 9 juni kun je je activiteiten aanmelden op www.rhedenontdekt.nl.

WIJ ZORGEN VOOR PROMOTIE

Op 9 juni gaan we aan de slag met het aanbod dat je hebt ingevoerd. We maken een kleurrijk boekje waarin alle activiteiten worden gebundeld. Deze handige ‘bewaargids’ wordt uitgedeeld aan alle basisschoolleerlingen in Rheden.Kinderen kunnen zich eenvoudig aanmelden op de website en elke aanmelding komt rechtstreeks bij jou binnen via e-mail. Zo kun jij de kennismakingslessen organiseren en de kinderen laten kennismaken met jouw activiteit. Dus, wij geven de voorzet en jij kopt hem in! Je activiteit(en) aanmelden kan tot 9 juni 2023. Doe je ook mee?

Belangrijk; meld je activiteit aan vóór vrijdag 9 juni 2023. Ga naar www.rhedenontdekt.nl, login of registreer en meld je aan.

In de brief vertellen we je meer!