Naar hoofdcontent

Wil jij werken aan een gezonde leefstijl? Doe mee met een gratis fittest!

29-08-2022
Adobe Stock 209829701 kleiner

Ben je benieuwd hoe fit je bent en hoe jij je fitheid kunt verbeteren? Om daar achter te komen organiseert Sport in Rheden in samenwerking met Active Living, Fysiotherapie het Centrum en Ter Horst dit jaar op 10 en 14 oktober fittesten voor jong en oud!

We weten allemaal dat gezond leven goed voor ons is. Niet alleen om fysiek goed vooruit te kunnen, maar zeker ook om lekker in je vel te zitten. Maar wat is nu precies gezond leven, en misschien interessanter nog, hoe fit ben je eigenlijk?

Om hierop antwoord te krijgen doorloop je elk onderdeel van de fittest. De fittest bestaat uit diverse onderdelen zoals bijvoorbeeld een bloeddruk meting en knijpkrachtmeting. De volledige fittest wordt begeleid door medische specialisten. Zodra je elk onderdeel doorlopen hebt ontvang je een persoonlijk fitprofiel.

Waar en wanneer vinden de fittesten plaats?

Datum Tijdstip Locatie Voor wie?
Maandag 10 oktober 9.00 - 11.00 uur Dorpshuis Rheden Volwassenen
Maandag 10 oktober 12.00 - 14.00 uur Buurthuis de Poort in Velp Volwassenen
Vrijdag 14 oktober 10.00 - 13.00 uur De Oase in Dieren Volwassenen

Zorgprofessionals aanwezig

De fittesten worden afgenomen door Sport in Rheden, Active Living, Fysiotherapie het Centrum en ter Horst.
Wil je meer informatie naar aanleiding van je deelname aan de fittest? De professionals helpen je graag! Je ontvangt na afloop een boekje met meer informatie over de verschillende leefstijltraject in de buurt.

Meld je aan!

Clarinda

Clarinda Smit

Team sportstimulering

Willemien

Willemien Kragt

Beweegcoach