Naar hoofdcontent

CKC Rheko start walking korfbal

22-04-2022
Korfbal

Wat is Walking Korfbal?

Walking Korfbal is onderdeel van Oldstars Sport, een project van het Ouderenfonds in samenwerking met het KNKV. Met OldStars korfbal wil Rheko een aangepaste spelvorm voor korfbal en andere sportieve activiteiten bieden. Deze spelvorm is uitermate geschikt voor iedereen die op een gezonde manier wil blijven sporten, je hoeft nooit korfbal gespeeld te hebben, voor oud spelers, maar ook diegenen die geblesseerd zijn en toch in beweging willen blijven. Deze spelvorm staat onder begeleiding van een OldStars begeleid(st)er en/of trainer. In principe kan iedereen meedoen. Voor walking korfball zijn alleen makkelijk zittende kleding en goede sportschoenennodig.

Kick-off Walking Korfbal

In de landelijke vitaliteitsweek van 16 –20 mei zal bij Rheko op het veld een kick-off/demonstratie geven worden van walking korfball.
Op woensdag 18 mei, 14.00 uur zal de kick-off/demonstratie walking korfball zijn op het Rheko veld. Kom gerust een kijkje nemen.

Wil je meedoen?

De trainingen vinden plaats op vrijdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur. De walking korfbal trainingen zijn buiten op het Rheko veld en in de winterperiode trainen we in de sporthal. Na elke training van 1 uur sluiten we af met koffie/thee of een ander drankje.

Heb je interesse in deelname en wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een e-mail aan: rhekowalkingkorfball@gmail.com, onder vermelding van je naam, telefoonnummer en e-mailadres.