Naar hoofdcontent

Aquajoggen Openluchtbad Rheden een groot succes en wordt hierdoor gecontinueerd

30-05-2023
Openluchtbad Rheden 3

De activiteitenkalender van Openluchtbad Rheden wordt aangevuld voor jong en oud. Afgelopen dinsdag kon je meedoen aan een les aquajoggen en volgende week is er een bommetjes en buikschuifcompetitie voor de jeugd.

De eerste duik is even fris en wennen maar na de warming-up kwam zelfs het zonnetje nog door. Tijdens de les werd er gewerkt aan conditie en de spierkracht. Iedereen kon meedoen op zijn of haar eigen tempo. Na afloop van de les stond er een kop koffie en thee klaar en was er ruimte om nog even na te praten. Het initiatief van het aquajoggen is voortgekomen uit de wensen van de vaste bezoekers, de zwembad coördinatoren en medewerkers. ''Openluchtbad Rheden is een prachtig zwembad waar nog veel kansen liggen om activiteiten te organiseren. De komende zullen wij erachter komen wat goed en wat minder goed werkt'' aldus Rick Verdouw coördinator Openluchtbad Rheden.

Het aquajoggen is niet onopgemerkt gebleven en met 16 deelnemers een succes te noemen. Op dinsdag 6 juni, 20 juni, 4 juli en 11 juli van 10.00 tot 11.00 uur worden er ook lessen aqaujoggen verzorgd.

Naast het aquajoggen worden er ook een aantal activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Kids aquabootcamp, een bommetjes en buikschuifcompetitie, balspelen, duiken en peuter en kleuteractiviteiten staan er op het programma.

Bekijk hier het volledige activiteitenrooster